В Ужгороді за грабіж затримали неповнолітнього раніше судимого закарпатця

В Ужгороді за грабіж затримали неповнолітнього раніше судимого закарпатця
Співробітники Ужгородського районного управління поліції встановили та затримали зловмисника, який пограбував місцевого юнака. Фігуранта помістили до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває розслідування

 

До поліції звернулася ужгородка, яка повідомила, що її 14-річного сина пограбували. 

Співробітники Ужгородського районного управління поліції з`ясували, що того дня посеред вулиці до підлітка підійшли двоє невідомих чоловіків з ознаками алкогольного сп’яніння. 

Раптово один із них повалив дитину на землю та спричинив тілесні ушкодження, силою відібрав у юнака телефон та грошові кошти. Після цього зник у невідомому напрямку.

У результаті проведення невідкладних пошукових заходів співробітники кримінальної поліції швидко встановили особу, причетну до пограбування, та затримали його за «гарячими» слідами.

Підозрюваним у вчиненні злочину виявився раніше судимий за майнові злочини 17-річний уродженець села Ганичі Тячівського району. У останнього слідчі вилучили речі потерпілого, які йому буде повернуто.

Неповнолітнього раніше судимого грабіжника поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі Ужгородського районного управління поліції внесли дані відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. За санкцією даної статті зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

 

26 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів