Зі святом весни в Ужгороді сьогодні вітали жінок

Зі святом весни в Ужгороді сьогодні вітали жінок
Для жінок-освітян та ветеранів медиків влаштували свято.

 

Напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру – 8 Березня – міська влада Ужгорода привітала представниць прекрасної статі – педагогів та ветеранів закладів охорони здоров’я Ужгорода з прийдешнім святом.

Чудове свято для жінок-освітян підготували і провели у ПАДІЮНі. Щирі слова привітань на свою адресу вони почули від Ужгородського міського голови Богдана Андріїва та його заступника Олександра Білака, керівника освітянської профспілкової організації Михайла Мегеша, начальника управління освіти Оксани Бабунич. Кращим представницям міської освіти мер вручив грамоти.

Урочистості відбулися нині і в актовій залі Ужгородського коледжу культури і мистецтв, де поздоровляли ветеранів-медиків. Студенти навчального закладу підготували цікаву концертну програму, яка потішила присутніх.

На свято також завітали поважні гості, зокрема і заступник міського голови Олександр Білак, який спільно з головою Ужгородської міської організації Товариства Червоного Хреста України Валентиною Митровцій вручив грамоти міської ради ветеранам закладів охорони здоров’я, а саме колишнім працівницям міської лікарні, поліклініки, пологового будинку, центру первинної медико-санітарної допомоги.

 

03 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів