Мер Ужгорода нагородив студентів-переможців

Мер Ужгорода нагородив студентів-переможців
В Ужгороді проводився конкурс проектів на студентське бачення щодо першочергових кроків міської влади. Переможців нагороджували вчора у ректораті УжНУ.

 

Привітати активну молодь прийшли міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, заступники міського голови Іштван Цап та Олександр Білак, проректори УжНУ Мирослава Лендьел та Олександр Рогач.

У залі Вченої ради УжНУ зібралася активна студентська молодь, в тому числі учасники конкурсу, голова студентського профкому УжНУ Ростислав Головчанський та голова студради УжНУ Олександр Варшава.

Представники вишу подякували керівництву міста за те, що було реалізовано проект за участю студентства та висловили готовність і надалі долучатися до вирішення проблемних питань Ужгорода, продукувати нові цікаві ідеї, тим паче, що бачать результат і зацікавленість міської влади.

Міський голова Богдан Андріїв щиро привітав переможців конкурсу та вручив їм цінні подарунки.

«Дуже радує, що маємо таку гарну молодь – активну, розумну, не байдужу до того, що відбувається навколо. Дякую всім, хто брав участь у конкурсі і запропонував нам своє бачення того, що потрібно зробити у місті у першу чергу. Ми обов’язково візьмемо до уваги всі ваші пропозиції, розраховуємо, що і в подальшому ви долучатиметеся до наших проектів.

Студентські роки – найкращі у житті кожної людини. Цінуйте те, що зараз маєте, наполегливо вчіться, постійно працюйте над собою і розвивайтеся. Тільки тоді ви зможе на повну зреалізувати себе у житті», – сказав Богдан Андріїв.

«Ви мусите взяти зі студентських років максимум користі для власного розвитку, для збагачення світогляду. Міська влада намагатиметься максимально залучати вас до життя нашого міста, до реалізації тих чи інших проектів. Нам цікаві і корисні ваші думки, ми обов’язково їх використовуватимемо під час напрацювання рішень, важливих для розвитку Ужгорода»   – звернувся до молоді перший заступник міського голови Іштван Цап. 

Нагадаємо, перше місце у конкурсі “Десять першочергових кроків влади, щоб зробити місто кращим” виборола студентка факультету міжнародної політики, менеджменту та бізнесу Дарина Камінська, друге місце – студент історичного факультету Едгар-Теодор Босак, третє – студентка біологічного факультету Ольга Федьків, повідомляють на сайті міської ради Ужгорода.

 

 

14 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів