Чим здивує цьогорічний петанк-турнір в Ужгороді?

Чим здивує цьогорічний петанк-турнір в Ужгороді?
Цього року традиційний міжнародний турнір з петанку «Сакура-2016» в Ужгороді буде рекордним і незвичним.

 

За словами президента Федерації петанку України Олександри Шевченко, на цей момент на турнір вже зареєструвалося близько ста учасників з 12 країн. І щодня додаються ще по декілька команд.

«Наразі вже зареєструвалося близько ста учасників з Росії, Білорусії, Литви, Естонії, Угорщини, Чехії, Словаччини, Польщі, Марокко, США, Індії та Голландії. Нам приємно, що Голландію в Ужгороді представлятиме клуб, який нещодавно став чемпіоном країни. Ну і дуже приємно, що цього року приїдуть десятки команд зі всієї України».

Зі слів Олександри Шевченко, у перший турнірний день, 6 травня, Ужгороду випала нагода також приймати відбіркові змагання українських команд на Чемпіонат Європи серед жінок, який відбудеться цієї осені в Братиславі. Головним суддею відбіркових ігор запрошений французький тренер Девід Нуро, який наразі проживає у Вроцлаві (Польща) і є організатором цьогорічного крупного європейського турніру Centrope CUP Poland. Девід також погодився дати ряд майстер-класів для новачків 4-5 травня. Анонси яких опублікують після узгодження точного часу і місця проведення.

Організатори турніру «Сакура» також повідомили ще одну несподівану новину. Як виявилося у збірній Естонії виступатиме відомий карикатурист Прійт Коппель. Організатори запропонували карикатуристу виставити свої роботи на огляд публіки. Таким чином, 6 травня у кафе-музеї «Під Замком» почнеться виставка робіт естонського карикатуриста Прійта Коппеля

Джерело: Prozak.info

 

 

24 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів