Ужгородський міськрайонний суд обрав запобіжний захід керівнику одного з підрозділів Чопського прикордонного загону

Ужгородський міськрайонний суд обрав запобіжний захід керівнику одного з підрозділів Чопського прикордонного загону
Начальника одного з підрозділів Чопського прикордонного загону взяли під варту.

 

Сьогодні, 4 травня, в Ужгородському міськрайонному суді  розглянуто клопотання військового прокурора про обрання запобіжного заходу керівнику одного з підрозділів Чопського прикордонного загону, що підозрюється у недбалому ставленні до служби.

Саме така недбалість прикордонника, на думку військового прокурора, спричинила тяжкі наслідки у вигляді незаконної порубки дерев уздовж лінії українського кордону, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Сторона захисту клопотала про застосування більш м’якого запобіжного заходу, аніж тримання під вартою, оскільки на утриманні його підзахисного малолітня дитина, а перешкоджати розслідуванню й впливати на свідків прикордонник наміру не має. Заслухавши заявлені сторонами аргументи, слідчий суддя, вбачає за можливе обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Разом з тим, судом визначено й розмір застави – понад 80 тисяч гривень, що може бути внесена підозрюваним. В такому разі, на службовця буде покладено обв’язок  не покидати населений пункт, в якому він проживає, а також виконання ряду інших процесуальних обов’язків. 

 

04 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів