Інтерактивний урок ангійської мови в Ужгороді: як це було?

Інтерактивний урок ангійської мови в Ужгороді: як це було?
Як в Ужгороді пройшов наймасовіший урок англійської для книги рекордів Гіннеса.

 

Вчора, 28 травня, по всій Україні пройшов масовий інтерактивний урок англійської мови. Організували захід із метою встановити новий рекорд для книги Гіннеса, для чого до уроку мало долучитися 9 тисяч чоловік. Веб-камери встановили по всіх заявлених локаціях. В Ужгороді їх було 5, основна – Закарпатська обласна бібліотека ім. Ф. Потушняка.

"Розмістили рекламу у ЗМІ, у соціальних мережах – всюди подали такий би мовити клич, аби люди приходили, – розповідає Маріанна Грігаш, завідувачка відділу обслуговування Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка. – Ми нарахували в залі близько 40-ка чоловік. Це непоганий показник. Також важливо, що долучився не тільки Ужгород, а й Великий Березний, Виноградів, Іршава і навіть село Довге Іршавського району".

Ініціатива проведення подібного заходу належить Інформаційно-ресурсному центру "Вікно в Америку". Підготовка до уроку тривала більше двох тижнів, хоча проведення було заплановане ще з минулого, адже 2016 оголошено роком англійської мови. 

Урок на тему вивчення одного із усталених виразів в англійській мові (would rather) та його практичного використання тривав 45 хвилин і розпочався о 13:20, - повідомляє "Про Захід"

"Ми зробили акцент на спілкуванні учасників між собою. До слова, одне із правил встановлення рекорду – всі учасники повинні спілкуватися, якщо ж людина мовчить і не бере участі, то ми мали право і повинні були її вилучити із зали. Якщо таких би назбиралось більше 5%, то нашу групу б виключили із числа зареєстрованих. На щастя, цього не сталося, – каже Юлія Буря, координатор Інформаційно-ресурсного центру "Вікно в Америку", керівник уроку. – Загалом за попередніми підрахунками я думаю, що Україна таки має всі шанси встановити рекорд. Загальні результати до розгляду комісією ми маємо подати до 15 червня, тож вже наприкінці того ж місяця матимемо результат".

 

29 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів