На свалявщинні стартували змагання з ендуро

На свалявщинні стартували змагання з ендуро
Учора, 24 червня, у Сваляві в міському палаці культури відбулося офіційне відкриття І етапу Чемпіонату України з ендуро та Кубок мотоциклетної асоціації центральних європейських держав.

 

Організатори привітали учасників змагань від імені народного депутата України Михайлам Ланьо та Закарпатської обласної організації партії «Відродження», за підтримки яких і проходить таке видовищне спортивне дійство.

Цього ж дня судді ознайомили учасників із мототрасою «Домашник», на якій доведеться виборювати звання найкращого, та офіційними правилами чемпіонату.

Сьогодні ж, 25 червня, змагання стартували в Голубиному. Численні глядачі прийшли підтримати учасників змагань, які з’їхалися до Закарпаття з усієї України.

Для довідки

Ендуро (лат. Indurare — винести, витримати, витерпіти) — дисципліна мотоспорту і велоспорту, змагання в якій проходять на дорогах з різним покриттям і по пересіченій місцевості з дотриманням заданого графіку руху. Для даної дисципліни використовують відповідну спортивну мотоциклетну (велосипедну) техніку. Крім змагання на регулярність руху в ендуро включено виконання в найкоротший час умов додаткових змагань. Змагання проходять по замкнутому колі на досить складній місцевості з використанням доріг загального користування.

 

Прес-служба Закарпатської обласної організації партії «Відродження»

 

25 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів