Невідомі Карпати: місце, де відновлюють жіночу силу

Невідомі Карпати: місце, де відновлюють жіночу силу
Ідучи туди, завжди потрібно знати, що ми хочемо. Здоров’я, достаток, злагода у сім’ї — все це дає карпатська земля.

 

Створюючи жінку, Бог уявляв її як Жінку-матір, Жінку-дружину, Жінку-Любов. Та ким стала жінка сьогодні? Чому ми зійшли з п’єдесталу?

Повертаючися назад, у минуле, ви знайдете відповідь на ці непрості питання. Далеко шукати відповіді не потрібно: у Косівському районі Івано-Франківської області є давнє місце Сили, де можна побачити, ким була.

Жінка десятки тисяч років тому. Мегалітичний комплекс розташований поблизу села Снідавка та присілка Безульки. Каміння його прилягають до південного схилу гори Терношора на висоті 720 м. Який вік Богині? Дослідники й до сьогодні не можуть визначити, скільки років мегалітичному комплексу.

Найцікавіше питання: «Як його створили?». Природа? Чи, можливо, надзвичайні вміння наших предків? З кожним роком науковці переконують нас, що силою думки можна якщо не все, то досить багато, наприклад, змінити молекулярну структуру каменю… Як відчути Силу? Ідучи туди, завжди потрібно знати, що ми хочемо. Здоров’я, достаток, злагода у сім’ї — все це дає Земля, все це й можна просити у Лади.

Тільки говоріть чи думайте винятково за себе: втручатися в чуже життя навіть з найкращими побажаннями не варто. Святилище є більше жіночим, ніж чоловічим. Хоча хто ми без чоловіка?.. Це ж дві половини одного цілого. Тому йти туди можна як представникам сильної половини людства, так і слабкої.

Коли саме? Та тоді, коли відчуєте внутрішню потребу й готовність. Краще за все зранку, коли сонце тільки сходить. Обережно, чоловіконенависниці Притулившись до Каменя-Сонця, жінка торкається до чистого чоловічого начала, яке дарує їй гармонію, розуміння і наповнює її Любов’ю. Звичайно, відчути це може тільки та жінка, яка здатна любити. Якщо ж у ній зло на чоловіка, то Камінь діє з точністю до навпаки: — йому не потрібні чоловіконенависниці, пише Софія Рудік, Versal. Такі жінки повертаються звідти втомленими і почуваються погано. В такому разі потрібно згадати, у чому ваша помилка, і викинути зі своєї голови та тіла образу. Депресія, безпліддя, алергія на сперму — це все наслідок несприйняття чоловіка як такого. Проблему потрібно шукати, як завжди, — у психіці. Змінимо думки — змінимо життя.

 

26 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів