Стало відомо, у якій лікарні медики підмінили дорогий антибіотик на фізрозчин прооперованій пацієнтці

Стало відомо, у якій лікарні медики підмінили дорогий антибіотик на фізрозчин прооперованій пацієнтці
Як виявилося, інцидент, про який наше видання писало дещо раніше, трапився в Ужгородській міській клінічній лікарні, що в районі так-званого «БАМу».

 

Цей факт нещодавно підтвердив Вадим Свида, котрий, власне, і розповів історію про те, як місцеві лікарі підмінили дорогий антибіотик, придбаний для лікування прооперованої жінки, на фізрозчин. І це – всього через кілька днів після операції.

Наразі ми намагаємось отримати офіційний коментар від головного лікаря медзакладу. Стежте за оновленнями новин на нашому сайті.

 

30 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Яяя 2016-10-28 / 08:12:20

    Ще в 2009 році моій мамі неодноразово цераксон не дали в капельницю.вони наголошують що ім треба розводити ліки в маніпуляційній а там іх просто не дають. Я. За мамою післяінсультною доглядала і на власні очі бачила як медсестра неврологі передавала ампули фармацевту на 1 поверсі а та ій гроші.от так.і щоб вони здохли вже за це інших слів просто нема. Малі зарплати не привід красти в людей дорогі медикаменти.люди теж не мають роботи і грошей.всі ми у од аковому стані.тому вони а!!! До речі ми теж в ужгородській цмкл лежали!!!!ще раз повторюю _ нелюди!!!

  2. коля 2016-07-30 / 23:21:34

    якщо це той випадок, що думаю, то весь кіпіш виник через те, чому медсестра біля паціентки не розвела антибіотик, а в маніпуляційній (значить вона той антибіотик украла)). Хоча лікарня не кафетерій і хоча би якісь принципи асептики і антисептики повинні дотримуватись. Медсестра за свої кошти купила інший, при ній розвела, старий флакон викинула --і все рівно не добре. Як так можна працювати: коли у роботу за копійки медики душу вкладають, а їх просто поносять часто безпідставно?

  3. Ласло 2016-07-30 / 17:39:28

    Може прооперована не знае,що фіз.розчин е розчинником для багатьох лікарських засобів! Перестаньте цькувати лікарів,бо уздихаете як пси! Задовбало!