Екологічні служби Закарпаття дурять прокуратуру – правозахисник

Екологічні служби Закарпаття дурять прокуратуру – правозахисник
На Хустщині у серпні морози нищать дерева? Або просто прокуратура не може спіймати лісову мафію?

 

Так, зокрема, вважає правозахисник Роман Келемен. Про це він заявив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук, передає mediakhust.net.

– Яким було здивування нас всіх, що він, еколог, не бачить порушення і взагалі на тому не розуміється, адже пішов пеньки міряти лінійкою. На перевірку прийшов із ручкою і блокнотиком, як на прогулянку і взагалі відмовлявся щось фіксувати.

Ось я йому показую, що дерева спиляні бензопилою, а він каже, що це їх повалив вітер, – зауважує пан Роман. – В серпні він побачив морозобій, тобто коли стовбур дерева тріснув від великого морозу. Ось чому на Закарпатті екологічна служба ніколи не бачила порушень. Для чого така екологічна служба??? І це, уявіть собі, вони так дурять прокуратуру, а що тоді вони відповідають громадянам . Для чого тоді було літати на вертольоті над лісом голові ОДА Москалю та генпрокурору Луценку, для чого тратити було паливо? Але здивувало всіх, що проїжджаючи біля стихійного смітєзвалища еколог навіть не звернув на це увагу.

Справді стихійні сміттєзвалища на Хустщиніц займають таку плащу, що помітити їх не може хіба що сліпий… А от чи правоохоронцям вдасться вийти на сліди «лісової мафії» – покаже час.

 

11 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів