Патрульним поліцейським в Ужгороді урочисто вручили перші погони

Патрульним поліцейським в Ужгороді урочисто вручили перші погони
Сьогодні на площі Театральній в Ужгороді пройшла урочиста церемонія присвоєння офіцерських звань, вручення перших погонів інспекторам патрульної поліції Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева, повідомили в Ужгородській міській раді. 

 

У центрі міста під супровід оркестру в присутності начальника патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Юрія Марценишина і в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Івана Гецко вишикувалися 4 роти патрульної поліції. Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та перший заступник голови Закарпатської облради Йосип Борто вручили патрульним також подяки та відзнаки. 

Прибув на святкування і начальник Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Євген Жуков. Він привітав особовий склад із Днем Незалежності, відзначив, звертаючись до правоохоронців: «Найголовніше, що вам довіряють люди». 

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих стражів порядку, у тому числі й побратимів у зоні АТО. 

Євген Жуков подякував міській владі Ужгорода за повну і всебічну підтримку роботи патрульної поліції. Міський голова Богдан Андріїв у своєму вітальному слові наголосив на символічності, що вручення перших звань пов’язано з Днем Незалежності України, побажав патрульним із гордістю носити високі офіцерські звання і повернути довіру людей до правоохоронної системи. 

Згодом гості свята і всі правоохоронці зробили спільне фото на площі Театральній, усміхнено фотографувалися з друзями, рідними, коханими.

 

25 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів