Закарпатка здобула "бронзу" на чемпіонаті Європи з важкої атлетики

Закарпатка здобула "бронзу" на чемпіонаті Європи з важкої атлетики
Закарпатка Марія Гангур у складі збірної України змагалася за медалі чемпіонату Європи серед юнаків та дівчат з важкої атлетики, який пройшов 13 вересня у польському місті Нови-Томишль

 

Для спортсменки з Великого Березного виступ приніс першу перемогу на міжнародному рівні: бронзову медаль і суму піднятих – 162 кг. Також волна завоювала «мале срібло» в ривку – 74 кг і «малу бронзу» у поштовху – 88 кг. 

Свої перші кроки у важкій атлетиці Марія Гангур починала у спортивному залі загальноосвітньої школи Великого Березного під керівництвом тренерів ДЮСШ, майстрів спорту у минулому – Опаленика Івана Івановича та Джупини Юрія Юрійовича. Чемпіонка району та області у 2015 році, Марія продовжує тренуватися у складі учнів-спортсменів ШВСМ.

У цьому ж році її зараховують до резервного складу збірної України. У 2015 році Марія Гангур стала абсолютною переможницею чемпіонатів України з важкої атлетики у ваговій категорії 48 кг серед кадетів та шкіл вищої спортивної майстерності України Крім того, вона чотириразова володарка срібних нагород чемпіонатів та Кубку України серед молоді та дорослих; їй належить 5 рекордів України у юнацькій категорії.

 

15 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів