Фоторепортажі

"Uzhgorod Salsa LA": справжній рух шанувальників латиноамериканських ритмів створило в Ужгороді подружжя Поліщуків

Інна та Ярослав відкрили першу закарпатську соціальну школу "Uzhgorod Salsa LA" і просто закохали закарпатців у пристрасні танці. Сальса й бачата не потребують спеціальної підготовки. Школу відвідують жінки і чоловіки найрізноманітніших вікових категорій та професій. Одні за допомогою занять здійснили давню мрію про танці, другі позбулися невпевненості, а дехто навіть знайшов свою половинку. Тож світовий бум на латино накрив Ужгород і місто залюбки поринуло в запальне шаленство. Спробували і ми відчути смак домініканської бачати та заодно послухали чергову захоплюючу історію про те, як хобі перетворилося на справу життя.

14.03.2019, 08:58

Динамічний виступ The Hardkiss просто "підірвав" Ужгород (ФОТО)

Один із найпопулярніших сучасних українських гуртів The Hardkiss учора виступив в ужгородському драмтеатрі. Uzhgorod.net.ua ділиться зі своїми читачами ексклюзивними фото.

13.03.2019, 10:35

На Петефі в Ужгороді замінюють збитий автомобілем ліхтар (ФОТО)

Сьогодні вранці бригада робітників встановлювала відновлений ліхтарний стовп. Наш журналіст став очевидцем.

11.03.2019, 12:19

Як закарпатці в соцмережах тролять 8 березня (ФОТО)

Свято весни, жінок, краси – як його тільки не називають! Передсвяткова лихоманка накрила соцмережі й закарпатці активно діляться веселими картинками й жартами про 8 березня. Uzhgorod.net.ua зібрав для вас найсмішніші.

08.03.2019, 15:15

Непересічні роботи Мирослава Греська представили в галереї "Ужгород" (ФОТО)

Понад 40 робіт, що показують творчість майстра за роки плідної та копіткої роботи 7 березня в галереї "Ужгород" представили на персональній виставкці живопису Мирослава Греська з нагоди його 70-літнього ювілею. Uzhgorod.net.ua пропонує вам ознайомитися з фото робіт та радить відвідати виставку особисто.

07.03.2019, 19:52

В Ужгороді відкрили неординарну виставку робіт майстрів-самоучок (ФОТО)

Витинанки, вишивка, кераміка, лялькарство, печворк, живопис та навіть маловідомий кінусайгу можна побачити на виставці "Зачаровані весною", що відкрилася 6 березня в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту. Uzhgorod.net.ua пропонує вашій увазі трохи фото з виставки.

07.03.2019, 10:19

Де на Закарпатті ремонтують дороги? (ФОТО)

На автодорогах держанного значення Закарпаття продовжуються роботи з ліквідації аварійної ямковості.

01.03.2019, 18:18

Ремонт ужгородської набки: що на черзі?

Асфальт пережив зиму, а бруківка не розламалася – дехто з містян мав сумніви у якості робіт, що тривають на набережній Незалежності в Ужгороді. Однак найбільше переймалися через липи – аби не постраждала коренева система. Наразі ремонт набережної триває. Uzhgorod.net.ua поцікавився в директора департаменту міського господарства Ужгородської міської ради Володимира Бабидорича про перебіг робіт.

01.03.2019, 17:57

Жарти про Євробачення "рвуть" соцмережі закарпатців

Топ-тема останніх кількох днів, безперечно, Євробачення. Навіть вручення престижної премії Оскар залишилося поза увагою! Uzhgorod.net.ua зібрав для вас найсмішніші жарти соцмереж про пісенний конкурс та скандал довкола нього.

28.02.2019, 14:15

Ольга Ньорба представила в Ужгороді веселкову палітру

 Недарма кажуть в народі: «Яблуко від яблуні далеко не падає». Якщо Всевишній наділив талантами батьків, то й діти зазвичай не обділені.

27.02.2019, 16:48

Як розвивається слоупстайл в Україні та можливості для тренувань – з перших вуст

Днями на Кубку Європи з фрістайлу слоупстайлу в Чехії вихованець закарпатського тренера Станіслава Кравчука став переможцем цих престижних міжнародних змагань. Тож Uzhgorod.net.ua звернувся до наставника збірної України зі слоупстайлу С. Кравчука прокоментувати цей вагомий здобуток.

27.02.2019, 12:31

В Ужгороді представили виставку одного з найбагатогранніших митців краю Яноша Рейті

Яскраві пейзажі та непересічна графіка: експозиція відкрилася в приміщенні Генерального консульства Угорської Республіки в м. Ужгороді.

25.02.2019, 17:48

Ремонт ужгородської набки – на фінішній прямій (ФОТО)

Щойно зійшов сніг, а Ужгород відчув перший подих провесни, капремонт на набережній Незалежності продовжився. Сьогодні там працює понад десяток працівників. Uzhgorod.net.ua вирішив поглянути, як тривають роботи.

22.02.2019, 18:27

Лумшори: СПА по-закарпатськи, або Оздоровчі купання взимку

Зимові купання – не екстрим, а оздоровча процедура. Із XVII сторіччя невеличке закарпатське село Лумшори відоме своїми сірководневими джерелами й омолоджуючими купаннями в чанах. Чисте повітря, лунка тиша, засніжені гори й смачна їжа на додачу – що ще треба, щоб відновити фізичні сили й душевну рівновагу?

22.02.2019, 13:20

Ужгород і джаз: Колектив із Дніпра DARK SIDE QUARTET – про наше місто та слухачів

Усе частіше до Ужгорода приїжджають джазові музиканти, а отже місцева публіка готова сприймати не лише масмаркетову, але й більш інтелектуальну музику. Зануритися в мелодію, відчути її, побачити… Неможливо? А от джазовий колектив із Дніпра DARK SIDE QUARTET та закарпатський художник Влад Габда не лише переконані, що це можливо, але й наглядно продемонстрували це на практиці у рамках проекту «Якого кольору джаз?». Про сам задум, враження від Ужгорода та нашого слухача музиканти ексклюзивно поділилися з Uzhgorod.net.ua.

21.02.2019, 14:18

Свіжий та нестандартний погляд на зиму: молоді художники в Ужгороді зібрали аншлаг (ФОТО)

Справді оригінальний та незамилений погляд на живопис продемонстрували представники Молодіжної організації Закарпатської національної спілки художників України. 20 лютого у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту презентували результати своєї роботи за зиму виставкою "Зима 2019".

21.02.2019, 11:40

В Ужгороді вшанували подвиг учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 20 лютого, в Ужгороді відзначили п’яті роковини трагічних подій Революції Гідності та вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, які відстоювали європейське майбутнє України.

20.02.2019, 12:32

Світлини закарпатця Яноша Немеша опублікували в National Geographic

Фотограф Янош Немеш добре відомий як в Україні, так і в Угорщині.

19.02.2019, 14:41

Мирослав Горват: закарпатський ром, що руйнує стереотипи

Згідно з офіційними даними, на Закарпатті проживає більше 76 тисяч ромів. Тривалий час посередником і комунікатором між цією громадою та іншими жителями області є депутат Ужгородської міськради, активіст, голова громадської організації «Об’єднання ромів Ужгорода» Мирослав Горват.

18.02.2019, 13:59

Шукачі загублених лижників: Один день із гірськими рятувальниками на курорті Пилипець

Пилипець — гірськолижний курорт на Міжгірщині (Закарпаття) цього року встиг стати притчею во язицех: тут ледь не щотижня губляться лижники чи сноубордисти.

16.02.2019, 17:10

Останні новини