На зиму для ужгородських доріг підготували вже 15 тонн солі

На зиму для ужгородських доріг підготували вже 15 тонн солі
Питання про те, наскільки міське господарство, освітні, медичні та інші заклади готові до роботи в осінньо-зимовий період заслухали сьогодні на засіданні члени виконкому Ужгородської міськради.

 

Вирішили також утворити окремі комісії для перевірки готовності житлово-комунального господарства (під керівництвом заступника міського голови Олександра Габора) і освітніх закладів, медичних та закладів культури (керівник – заступник міського голови Олександр Білак).

У матеріалах, підготовлених для розгляду, йдеться, що впродовж попередніх місяців підготували 847 будинків: проведено поточний ремонт покрівель на 117 будинках (102 % від запланованого); виконано ремонт (заміну) дверей та вікон у під’їздах у 78 будинках (84 %); виконано роботи з побілки і фарбування стін у 78 під'їздах (84 %); виконано поточний ремонт мереж водопостачання та водовідведення у 102 будинках (112 %); виконано поточний ремонт електричних мереж у 76 будинках (123 %).

Щодо капітального ремонту, то на 5 вересня виконано: із запланованих 33 покрівель відремонтовано 21 (64%); із запланованих 8 систем водопостачання та водовідведення роботи проведено в 7 будинках (88 %); із запланованих 7 систем електропостачання будинків проведено капітальний ремонт в 6 будинках (86%); проведено капітальний ремонт ліфтів на 4-х адресах (100%); завершуються роботи по капітальному ремонту фасаду по вул. Підгірній, 3.

Окремо є детальна інформація про роботи, виконані водоканалом, підготовлені котельні, будівлі бюджетної сфери. 

Для доріг і тротуарів зимою є 15 тон солі та 50 м.куб. щебеневих висівок, готова техніка.

 

28 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів