В Ужгороді змінили тарифи на утримання будинків

В Ужгороді змінили тарифи на утримання будинків
Тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в Ужгороді змінили сьогодні на засіданні міськвиконкому, повідомили у прес-службі Ужгородської міської ради.

 

Члени виконкому внесли зміни до рішення виконкому 2009 року, яким встановлено тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і дозволили вивести зі складу квартплати вартість спожитої електроенергії в місцях загального користування, підвалах та для енергопостачання ліфтів за фактичним споживанням відповідно до діючих тарифів на електроенергію. Як було поінформовано, порівняно з 2009 роком – коли затверджувалися діючі сьогодні тарифи – вартість електроенергії зросла у 6 разів. Розмір квартплати натомість залишався незмінним. 

Проект рішення виконкому, за який проголосували сьогодні, дозволить ЖРЕРам та обслуговуючим компаніям отримувати від мешканців будинків кошти за фактично спожиту електроенергію при освітленні під'їздів чи підвалів. Разом із тим, члени виконкому дали протокольне доручення Департаменту міського господарства міської ради перевірити технічний стан існуючих електромереж, які знаходяться на балансі у ЖРЕРів.

 

28 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів