Гроші на ремонт закарпатських доріг наступного року ітимуть з п’яти джерел

Гроші на ремонт закарпатських доріг наступного року ітимуть з п’яти джерел
Можливості ремонту автодороги у Міжгірському районі, що веде від Майдану до Голятина, Новоселиці, Лісковця та Рекіт, розглянув у ході робочої поїздки голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

 

Автодорога загальною протяжністю близько 18 кілометрів, не ремонтувалася понад 20 років (за винятком ямкових ремонтів на окремих відрізках). У результаті асфальтне покриття майже суцільно вкрите ямами, аварійний стан дороги ускладнює рух не тільки приватних автомобілів, а й спецтранспорту – швидкої допомоги, пожежників, правоохоронців… Голова ОДА зустрівся з головами сіл і доручив їм якомога швидше підготувати проектно-кошторисну документацію на ремонт дороги. Як з’ясувалося на місці, деякі сільради вже мають усю необхідну документацію.

– Наступного року ми будемо мати п’ять джерел фінансування ремонту автодоріг, – зазначає Г.Москаль. – Це обласний бюджет, районний бюджет, Державний фонд регіонального розвитку, фінансування Служби автомобільних доріг, а також надходження від перевиконання планових показників Закарпатської митниці ДФС. Після підготовки проектно-кошторисної документації та відповідної експертизи ми подивимося, яким чином можна розподілити фінансування робіт між різними джерелами і зробимо все можливе, щоб у 2017 році дорогу від Майдану до Рекіт повністю відремонтували.

 

06 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів