Україна відзначає третю річницю Євромайдану – День Гідності і Свободи

Україна відзначає третю річницю Євромайдану – День Гідності і Свободи
У пам'ятних заходах візьмуть участь представники закордонних дипломатичних установ України.

 

21 листопада в Києві та інших населених пунктах України відбудуться меморіальні, урочисті та культурно-мистецькі заходи за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, народних депутатів, учасників революційних подій в Україні в 2004, 2013-2014 роках, учасників антитерористичної операції на Сході країни, повідомляється на сайті Міністерства культури.

У цей день відбудеться покладання квітів до пам'ятників та пам'ятних знаків Героям Небесної Сотні, полеглих учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.

Протягом листопада-грудня 2016 року будуть проводитися круглі столи, лекції та дискусії про масові акції протесту, їх значення для розвитку громадянського суспільства. Українські дипломатичні установи в різних країнах світу також проведуть меморіальні заходи за участю української діаспори, щоб вшанувати пам'ять учасників і героїв Революції гідності.

На прохання управління національної поліції та Управління держохорони у Києві КМДА обмежить рух автомобілів і громадського транспорту центральними вулицями української столиці.

Джерело: ДТ

 

 

21 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів