Закарпатці масово користуються "Особистим кабінетом" у розрахунках за газ

Закарпатці масово користуються "Особистим кабінетом" у розрахунках за газ
Минулоріч ПАТ «Закарпатгаз» запровадило для своїх клієнтів web-сервіс «Особистий кабінет». Вже майже 30 тисяч закарпатців користуються цією послугою, а загалом в 16 областях України - понад 1 мільйон споживачів газу.

 

У листопаді 2015 року «Закарпатгаз» презентував клієнтам новий онлайн-сервіс – «Особистий кабінет». Сервіс дозволяє користувачам самостійно отримати інформацію, яка зафіксована у картці споживача, перевірити поточний баланс, внести показання лічильника, звірити історію платежів та зручно і швидко здійснити оплату за газ у режимі онлайн. 

Окрім того кожен споживач після реєстрації отримує можливість поставити запитання фахівцям компанії, використовуючи зручну функцію надсилання повідомлень. 

Впродовж року можливості сервісу постійно вдосконалюються з врахуванням побажань користувачів. Як результат, у споживачів газу з’явилась можливість отримати інформацію про нараховану субсидію, завантажити рахунок за газ, а також скачати заяви-приєднання до договору на розподіл й постачання газу. 

Вже з квітня поточного року користувачі сервісу можуть переглянути інформацію про зареєстровану в базі компанії конфігурацію газових приладів, що встановлена в їхній оселі, й тим самим, провести звірку щодо кількості, типу приладів, типорозміру лічильника та вказаної кількості зареєстрованих осіб. 

«Особистий кабінет» значно спрощує зворотній зв’язок клієнта та газової компанії, адже він є зручним та простим у використанні – про це свідчить активність закарпатців, яку можна спостерігати останнім часом. З початком опалювального сезону кількість споживачів, які реєструються, зростає. Лише впродовж листопада  роботу сервісу оцінили понад 5 тисяч нових користувачів  Це очікувана тенденція, адже онлайн-сервіс дозволяє здійснювати всі основні операції щодо отримання інформації, перебуваючи просто в себе вдома, а відтак – заощаджувати свій час», – зазначає начальник управління клієнтського сервісу «Закарпатгазу» Тетяна Королович. 

Найбільш активно в «Особистому кабінеті» реєструються споживачі блакитного палива міст Ужгород, Мукачево, а також мешканці Хустського, Свалявського та Берегівського районів. 

Нагадуємо, що реєстрація в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua займає всього декілька хвилин. Для її проходження необхідно знати номер свого особового рахунку та суму останнього платежу за газ.

За матералами ПАТ "Закарпатгаз"

 

12 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів