Садовий вважає, що президент не думає стратегічно із паспортами інших держав, бо Закарпаття спорожніє

Садовий вважає, що президент не думає стратегічно із паспортами інших держав, бо Закарпаття спорожніє
Наскільки знаю, практично всі, хто займається бізнесом на Закарпатті мають ще один паспорт. Думаю, відсотків 30—40% у тій області є громадянами не тільки України.

 

Це заявив мер Львова Андрій Садовий в інтерв'ю "Дзеркалу тижня". 

На запитання журналістів, як він оцінює підхід президента, який вніс законопроект, що передбачає покарання за наявність подвійного громадянства, Садовий відповів:

 — На моє переконання ми маємо дуже цінний ресурс — українців, які живуть у різних країнах світу. Було б дуже добре, якби вони мали українське громадянство. Ми б активніше їх залучали до співпраці. А цей законопроект розв'яже хіба що точкові проблеми. Хтось із бізнесменів, які йому не подобаються, має три-чотири паспорти, можливо, він хоче зробити їм капость. Але як це доводити, як вилучати? Це смішно, як на мене. Наскільки знаю, практично всі, хто займається бізнесом на Закарпатті мають ще один паспорт. Думаю, відсотків 30—40% в тій області є громадянами не тільки України. Якщо ми їх позбавимо громадянства України, вийде що в деяких районах живуть тільки громадяни інших країн. І що тоді? Території будемо віддавати? Чи що? На Банковій ніхто не думає стратегічно.

 

 

18 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Menes 2017-03-19 / 11:21:11

    Що він думає про паспорта Коломойського, який є одним із архітекторів АТО і тою людиною,що заплатила по 5 000 доларів за кожного вбитого в Одесі.