Не допомогли очі ні людей, ні камер – на Закарпатті зник Land Cruiser за майже півмільйона доларів

Не допомогли очі ні людей, ні камер – на Закарпатті зник Land Cruiser за майже півмільйона доларів
Вилучений за підроблене доручення на керування з місяць тому у пункті пропуску «Вилок» крутий поза шляховик Toyota Land Cruiser Prado пропав цієї ночі зі стоянки колишньої Виноградівської митниці.

 

Про це повідомляють джерела Закарпаття онлайн у правоохоронних органах.

Приблизна ціна такого автомобіля - 100 тисяч доларів, а з розмитненням - у 5 разів більше.

Престижна автівка 2013 року випуску словацької реєстрації. Про те, що доручення на неї підроблене, з’ясувалося після того як управлінням протидії митним правопорушенням Закарпатської митниці ДФС на адреси нотаріуса, вказаного в документах, поданих як підставу для переміщення транспортних засобів через митний кордон України, було направлено відповідний запит.

Оскільки зазначені дії мали ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України, було складено складено протокол про порушення митних правил, а сам автомобіль розміщено на охоронюваному штрафмайданчику колишньої Виноградовської митниці. Остання у 2010 році була приєднана до Чопської, а потім реорганізована у Закарпатську митницю ДФС.Нині тут розташовано внутрішній пост "Виноградів" Закарпатської митниці ДФС, який обслуговує суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності з навколишніх районів. І саме на території двору розташований штрафмайданчик для вилучених навколишніх митних постів на кордоні автівки.

Як було викрадено елітну автівку, незрозуміло, адже вказаний майданчик два роки тому був обладнаний сучасним відеоспостереженням, а на його території чергував митник.

Відповісти на це питання мають компетентні органи, адже сам випадок - безпрецедентний.

 

 

19 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів