Мешканці Королева заблокували в’їзд до села

Попереджувальну акцію протесту провели у середу мешканці селища Королево, що у Виноградівському районі. Вони заблокували в’їзд до села, вимагаючи негайно поремонтувати вкрай розбиту сільську дорогу, якою багатотонні вантажівки вивозять із кар’єру щебінь, повідомляє Німецька хвиля.

 

Щодня через десятитисячне Королево проїжджа? близько сотні вантажівок зі щебенем, який використовують для реконструкції автотраси ?Київ-Чоп?. Сільська дорога, яку востанн? ремонтували майже тридцять років тому, такого навантаження не витриму?. Дорожн? полотно всіяне глибокими ямами, через що до селище відмовляються їздити маршрутні таксі, а власні авта селяни постійно ремонтують.
?ван Маринець, голова селищної спілки підпри?мців стверджу?, що від бездоріжжя стражда? і сільський бізнес. Партнери вимагають або збільшити плату за доставку товарів, або ж зовсім розривають контракти. Якщо дорогу таки не відремонтують, то селянам доведеться кидати підпри?мництво і вирушати на заробітки. Допомоги від десятка інстанцій вони безуспішно чекають уже два роки. Якщо влада проігнору? і цю акцію, обіцяють усім селом пікетувати в Ужгороді Закарпатську службу автодоріг.

 

29 липня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів