На “Срібний Татош” – прямим рейсом на "залізних конях”

На “Срібний Татош” – прямим рейсом на "залізних конях”
Цього року, ПрАТ “Закарпатавтотранс” офіційний партнер фестивалю “Срібний Татош” , та організовує автобусні трансфери з продажем квитків на центральному Автовокзалі м. Ужгород (вул. Станційна,2), за маршрутом “АС Ужгород – замок *Сент Міклош* – АС Ужгород” та ” замок *Сент Міклош* – АС Мукачево”.

 

Вже сім років поспіль, замок “Сент Міклош”, що знаходиться в с. Чинадієво, приймає гостей на фестиваль середньовічної культури та лицарських боїв. Закарпаття вражає своєю барвистою культурою – і епоха Середньовіччя подарувала цьому краю не тільки вражаючу історію  але і багату архітектурну спадщину – замки Закарпаття – родзинка нашого краю, за якою приїздять туристи з усього світу, аби відшукати загадки минулого.

“Стрібний Татош” – створює незабутню атмосферу середньовічного духу з лицарськими боями, що завойовують серця прекрасних дам. Концерти, конкурси, фаєр-шоу, майстер-класи, читання поезії, аутентичні  костюми, захопливі театральні видовища та безліч інших цікавинок підготували організатори в замку “Сент Міклош”.

А для того, щоб Вам не склало труднощів добратись до місця проведення фестивалю, ПрАТ “Закарпатавтотранс” організовує продаж квитків (в касах центрального автовокзалу м. Ужгород). Гарантовані прямі  трансфери до замку “Сент Міклош”, та вечірні трансфери до м. Ужгород та м. Мукачево.

27 травня 2017 року, о 10:30, відбудеться посадка на 47-місний автобус (Платформа 9, 10, перед центральним входом до автовокзалу). Рейс: “Ужгород – Чинадієво *Сент Міклош*” (ранковий трансфер). Орієнтовний час прибуття до замку “Сент Міклош”: 11:30., 12:00 – офіційне відкриття фестивалю. Вартість квитка – 55 грн.

27 травня 2017 року, о 22:50, відбудеться посадка на 47-місний автобус (місце для паркування автобусів перед входом до території замку “Сент Міклош” для пасажирів з попередньо придбаними зворотніми квитками). Рейс: “Чинадієво *Сент Міклош* – Ужгород” (вечірній трансфер). Після завершення концертної програми та фаєр-шоу. Орієнтовний час прибуття до м. Ужгород АС-1  о 23:50., Вартість квитка – 55 грн.

28 травня 2017 року, 0 17:30, відбудеться посадка на автобус вечірнього приміського  Рейсу: “Чинадієво *Сент Міклош* – Мукачеве” (вечірній трансфер). Автобус прибуває на Автовокзал, звідки пасажири можуть придбати квиток в будь-який пункт прибуття. Орієнтовний час прибуття до м. Мукачеве, на автовостанцію о 17:50-18:00., вартість квитка – 31 грн.

програма фестивалю Срібний Татош

Фестиваль “Срібний Татош”. Афіша

Театральні дійства

Костюмоване дійство на фестивалі.

Кінне шоу.

Лицарські бої

Середньовічні бої.

Лицарські поєдинки.

Костюми на фестивалі.

Придворні дами

волинка. гурти.фольк

Етно-музика

zakavto.com.ua

 

04 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів