Закарпатська "ПОРА!" завалить дачу Мороза преміксами?

Напередодні візиту голови Соціалістичної партії України Олександра Мороза на Закарпаття громадянська кампанія "ПОРА!" звернулася до нього з рядом запитань.

 

Зокрема, чи не плану? він відвідати Берегівський район, де величезна територія забруднена хімічними відходами, які, як стверджують "пористи", були ввезені під дахом екс-есдека Гайдоша. "Адже після того, як він вийшов з лав СДПУ(о), саме ваша фракція у Верховній Раді надала йому політичний притулок, ? йдеться у зверненні. ? ?Ми вимага?мо від вас вибачитися перед закарпатцями за те, що СПУ нада? притулок місцевому криміналітету, який ще вчора тероризував населення області й покрива? ділків, які ввезли в Закарпаття хімічні відходи. Ваш візит не на часі, якщо ви і надалі будете уникати відповідей щодо інформації про торгівлю місцями в списках СПУ в місцеві ради. Ми застеріга?мо вас від такого необдуманого кроку. "ПОРА!" зніма? з себе відповідальність за дії окремих своїх членів, які можуть бути спровоковані вашим приїздом і зустрічами з тими, чия діяльність на Закарпатті заслугову? на покарання. Ми готові привезти до вашої урядової дачі частину хімічних відходів, які отруюють закарпатців, та надати інші факти злочинної діяльності "неофітів СПУ". Можливо, ви зможете навести лад у партії, коли відчу?те себе на місці закарпатців, рідну землю яких забруднили вчорашні есдеки, які знайшли собі новий дах у вашій партії".

Мороз, звичайно, знайде що відповісти "пористам". А ті могли б краще займатися бандитами від влади. Тут роботи для "ПОРИ" ? достатньо?

Р?О

 

13 серпня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів