В любителів прокататися "з вітерцем" з’явиться шанс придбати авто з Європи за невелику ціну

В любителів прокататися "з вітерцем" з’явиться шанс придбати авто з Європи за невелику ціну
У недалекому майбутньому в Європі може з’явитися ну дуже багато непотрібних дизельних авто, причому як нових, так і б/у. І в українських автомобілістів з’явиться рідкісний шанс купити дешеве авто з Європи.

 

Справа в тому, що за останній час в Німеччині відбувся ряд знакових подій. По-перше, уряд країни готує масштабне відкликання для доопрацювання дизельних машин, що не відповідає еко-стандартам Євро-6. Кампанія стартує до вересня і торкнеться понад 12 млн. авто.

Ще далі пішли влада Мюнхена: вони хочуть просто заборонити в місті дизельні авто, що не відповідають вимогам Євро-6. Таке рішення розглядають після аналізу чистоти повітря.

По-друге, німецький автоклуб ADAC закликав місцевих автолюбителів не купувати нові дизельні автомобілі до вступу восени в силу нових еко-норм Euro-6D.

Для німців ADAC давно є авторитетом, так що на складах місцевих дилерів може зібратися чимало машин стандарту Euro-6. Їх можуть направити в Україну, адже до 2020 року у нас діють норми Євро-5.

Що стосується б/у авто з Німеччини, то сюди потрапляють навіть автомобілі стандарту Євро-5, на які, як відомо, в Україні поширюється пільговий акциз. Тобто, не доведеться ввозити нерозмитнені авто на німецьких номерах.

Джерело: MMR

 

30 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів