Фруктово-овочеві напої, які роблять нас здоровішими!

Фруктово-овочеві напої, які роблять нас здоровішими!
Найбільш корисними та поживними для людського організму є так звані домашні соки.

 

Зокрема, мова йде про сік з буряка, моркви і яблука.

Яблука містять велику кількість клітковини і вітаміну С, а також мають низьку кількість калорій, трохи натрію, і ніякого жиру або холестерину. У яблуках високий вміст вуглеводів, особливо фруктози і глюкози, що дає організму енергію і запобігає втомі.

Морква багата вітамінами А, В, С, Е і К. Вона містить мінерали кальцію, магнію, калію і селену. Вона допомагає у втраті ваги і пов’язана з більш низьким рівнем холестерину, а також покращує здоров’я очей.

Буряк має виняткову поживну цінність, особливо зелень, яка багата кальцієм, залізом і вітамінами А і С. Це відмінне джерело фолієвої кислоти і дуже хороше джерело клітковини, марганцю і калію.

Нагадаємо, дієтологи визначили, якими продуктами в жодному разі не можна снідати.

А ось дослідники під керівництвом Джона Пані та Клаудіо Грассі довели, що дієта з низьким вмістом калорій збільшує кількість стовбурових клітин в головному мозку, що покращує пам’ять і здатність до навчання.

Окрім того, фахівці дійшли висновку, що сполука, яка міститься в складі яблук – епікатехін поліфенол – сприяє підтримці еластичності кровоносних судин, тим самим чинячи позитивний вплив на стан серця.

Джерело: Народна Правда

 

27 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів