Корисний Новий рік 2018: що приготувати дітям?

Корисний Новий рік 2018: що приготувати дітям?
Відверто кажучи, смакоту новорічного столу в більшості своїй, м'яко кажучи, не корисні. І що багатьом після свят доводитися працювати в поті чола над скиданням зайвих (наїдених) кіло. Однак, якщо за столом діти, потрібно спробувати зробити раціон максимально корисним.

 

Що ж приготувати дітям?

Головна страва новорічного столу - Олів'є

Не поспішайте в магазин за півлітровими банками майонезу і «докторської» по акції. Дітям у раціоні вони абсолютно ні до чого, навіть у новорічну ніч. Беремо всі наші улюблені інгредієнти: картоплю, моркву, огірочок (краще взяти свіжі), горошок, ріпчаста цибуля і пір'ячко зеленої, а всім звичну ковбасу міняємо на відварене куряче філе, а майонез на нежирний йогурт, змішаний із невеликою кількістю гірчиці. Смачно і корисно!

Цезар із куркою

Цезар із хрусткими сухариками, маленькими помідорами і курячими грудками обов'язково сподобається діткам. Дуже хороша альтернатива жирним важким салатам, після яких відчувається дискомфорт у шлунку.

Веселі бутербродики

На бутербродах можна проявити всю свою фантазію. Ялинки з лаваша, обличчя Діда Мороза з декором із гранатових зерен. За основу можна взяти сир, перебитий у блендері з травами, слабосоленою рибою або куркою. Діткам сподобається таке поєднання продуктів більше, ніж масло!

новорічний стіл

Домашня ковбаса

Який Новий рік обходиться без асортименту ковбасних виробів на святковому столі? Поповніть його домашньою ковбасою для дітей. Інгредієнти, які вам знадобляться для її приготування, прості і без консервантів: куряча грудка, яйце, молоко, спеції і спеціальна плівка, в якій потрібно відварити домашню ковбаску. Можливо, магазинна і виглядає привабливіше, зате така домашня уже точно корисніша!

Десерт

Це улюблена частина застілля для дітей! Найкращими десертами для дітей будуть усі можливі варіації із фруктами: фруктові салати, фруктові кошики, капкейки з фруктами. Якщо хочеться тортика - можна порадувати діток чизкейками, а ще приготувати молочний коктейль із морозива з додаванням фруктів. І, звичайно, компот повинен литися рікою, а не дитяче шампанське!

Фото: shutterstock

Джерело: 4mama.ua

6 рецептів новорічних напоїв для тих, хто не вживає алкоголь

Святковий стіл: що готуватимуть закарпатці?

 

30 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів