Театральний сезон в Ужгороді починається з несподіванок

Головні ролі у прем’єрі гратимуть директор театру і режисер

 

У суботу, 1 жовтня, розпочина?ться 59-й театральний сезон у головному театрі області ? українському музично-драматичному. Нове керівництво вже зуміло вдихнути нове життя у доволі громіздку і неповоротку структуру. До кінця року заплановано поставити 3-4 нових вистави, набагато більше, ніж раніше.
А відкри?ться сезон прем??рою за п??сою відомого французького письменника Альбера Камю ?Калігула?. Для Ужгорода це доволі сміливе рішення ? показати виставу про римського імператора, який відрізнявся скандальним характером. Київський режисер Андрій Шараскін зумів наповнити постановку багатьма несподіванками. Досить сказати, що дія вистави відбуватиметься у ... басейні з водою. Унікальним фактом для України ? і те, що головні ролі виконуватимуть директор театру Анатолій Рошко та сам режисер. (Обидва, до речі, професійні актори). До вистави запрошена і акторка одного з московських театрів.
Розпочина?ться новий театральний сезон Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру у суботу о 19.00 і, без сумніву, стане одні?ю з родзинок святкування Дня міста в Ужгороді, повыдомив Олександр ГАВРОШ.

 

28 вересня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів