"Прорив" на українсько-словацькому кордоні не вдався

Учора вночі о 01.50 на територію пункту пропуску "Ужгород" на україно-словацькому кордоні в’їхали два автомобілі "Тойота Ленд Крузер". Оскільки на ці авто прикордонники мали "наводку" СБУ щодо можливої причетності їх водіїв до перевезення заборонених предметів, то обидві іномарки були направлені до спеціального боксу для поглибленого огляду.

 

Водії джипів, 32-річний Сергій Ш. та 31-річний Віталій Г., жодним порухом не виказали, що хвилюються, однак коли огляд салону закінчився, і прикордонно-митний наряд у спеціальній ямі почав оглядати днище їх автомобілів, вони наче за командою завели двигуни і на великій швидкості рвонули до тилового шлагбауму, повідомили у Держприкордонслужбі.
Однак вартовий-прикордонник устиг розтягнути пристрій примусової зупинки "кактус", який пробив у позашляховиках колеса. За півтора кілометра від пункту пропуску на об?їзній трасі Ужгорода їх наздогнав прикордонний наряд.
Автомобілі доставили назад на прикордонний пункт, однак під час подальшого огляду прикордонники нічого не знайшли. Причину неадекватної поведінки водіїв дорогих іномарок тепер з?ясовуватимуть міліціонери. Поки що їх притягнули до відповідальності за злісну непокору працівникам Державної прикордонної служби та порушення режиму в пункті пропуску. Автомобілі перебувають на штраф-майданчику.
Репортер

 

07 жовтня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів