"Акція" від ужгородського Водоканалу – знайди себе у списку боржників

"Акція" від ужгородського Водоканалу – знайди себе у списку боржників
КП «Водоканал м. Ужгорода» розпочинає надання інформації щодо об’єктів заборгованості абонентів багатоквартирних будинків у вигляді табличного матеріалу з номерами будинків та квартир.

 

У разі виявлення інформації, що не відповідає Вашим показникам по особовому рахунку, просять звернутися на підприємство для уточнення і коригування приведеної нижче інформації.

Задля уникнення стягнення заборгованості в судовому порядку, рекомедують погасити наявну заборгованість або укласти договори реструктуризації.

Зі списком боржників можна ознайомитись за посиланням.

При виникненні будь-яких питань щодо оплати, для проведення звірки та уточнення даних по стану оплати Ви можете звернутись до абонентського відділу підприємства, за адресою вул. Митна, 1. Тут же, у випадку необхідності, можна провести і оплату за спожиті послуги через платіжний термінал “ПриватБанк”. Режим роботи підприємства з 8:00 по 17:00 за київським часом. Також, проводити оплату Ви можете через свій особистий кабінет на сайті ukrbilling.

Якщо Ви не маєте можливості особисто відвідати підприємство, то провести звірку можна, зателефонувавши за одним із номерів 64-31-05, 64-06-98, 44-39-31, 44-03-42, (050) 302-27-70, надіславши запит на електронну адресу підприємства [email protected] або за допомогою електронної абонентської книжки в особистому кабінеті на сайті ukrbilling. Відповідь на Ваші запити щодо уточнення заборгованості, нарахування, оплати тощо Ви гарантовано отримаєте у найкоротший термін.

Найближчим часом, буде опублікований список інших будинків з адресами боржників, в такому ж форматі.

 

21 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів