Електропоїзд збив "Фольксваген"

Троє пасажирів загинули практично одразу

 

На переїзді Лавочне-Колчино 28 річний водій автомобіля "Фольксваген", знехтувавши сигналами автоматизованої звукової та світлової сигналізації, обминув дві машини, які стояли перед опущеним шлагбаумом, і виїхав на залізничне полотно, де його авто збив електропоїзд, що рухався колі?ю зі швидкістю 45 км/год. Внаслідок зіткнення водій іномарки та 22-річний пасажир загинули на місці аварії. ?ншого пасажира з важкими травмами було терміново доставлено до реанімаційного відділення міської лікарні Мукачевого, де, незважаючи на зусилля медиків, врятувати життя потерпілому не вдалося.
На жаль, сумна статистика свідчить, що смертність на залізничних переходах збільшу?ться. Якщо говорити про всі залізниці України, то з початку 2005 року на залізничних переїздах України сталося 76 дорожньо-транспортних пригод (за цей же період минулого року -- 106). Внаслідок ДТП на переїздах цього року загинули 40 осіб, ще 33 були травмовані. Загалом же минулого року на переїздах сталося 140 зіткнень автотранспортних засобів із потягами, внаслідок яких загинули 42 особи й 112 людини були травмовані.
До речі, як стверджують залізничники, всі ДТП на переїздах сталися з вини водіїв автотранспорту, і жодного ? з вини працівників залізниць.
Поступ

 

13 жовтня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів