Дата вашого народження — про що вона говорить?

Дата вашого народження — про що вона говорить?
Точна нумерологія, або Пророцтво в числах.

 

Майбутнє - дуже загадкова і незрозуміла штука, яка турбує всіх людей без винятку. Кожен мріє відкрити дверцята, щоб подивитися, що ж все-таки його очікує.

Як виявилося, дізнатися своє майбутнє не так вже й складно. Все що вам потрібно зробити, це скласти цифри, що присутні у вашому дні народження. Якщо це двозначне число, зведіть його до однозначного.

Наприклад, якщо ви народилися 11 числа, складіть 1 і 1, у вас вийде число 2. Це і є ваш номер, який повідає про майбутнє.

НОМЕР 1

Це число пророкує кардинальні зміни і нові можливості. Ті, хто народився в цей день, можуть пишається великою кількістю енергії і величезним творчим потенціалом.

Тим не менш, переконайтеся, що ви не лінуєтеся і йдете до поставленої мети, у своїх життєвих цілях, уникайте зволікання.

Щасливий вік:

До людей, народжених 1-ого числа, успіх прийде до 22-ох років життя. Після цього віку він буде тільки примножуватися, але це саме той рік, коли все починає йти в гору і стабілізуватися.

НОМЕР 2

Люди, народжені в ці дати, завжди дивляться на стабілізацію та консолідацію того, що у них вже є. Часто вони бувають дуже повільними і починають турбуватися, якщо щось іде не за наміченим планом.

Щасливий вік:

Ті, хто народився в цей день, будуть робити все можливе на рубежі 24-го року свого життя. Це саме той вік, коли вони будуть наповнені впевненістю, і всі їхні мрії, прагнення і бажання почнуть реалізовуватися.

НОМЕР 3

Людей з номером 3 можна охарактеризувати такими словами, як соціалізація, самовираження, спілкування і творчість. Вони є відмінними учнями в житті і не зупиняються ні перед якими труднощами, поки не досягнуть своїх цілей.

Вони високо вмотивовані та налаштовані на результат. Як правило, це дуже пристрасні, легко спалахуючі особистості.

Щасливий вік:

Тих, хто народився під номером 3, успіх чекає на 32-й рік життя - багато хто думає, що у них трохи запізнілий розвиток, насправді, вони починають себе вести правильно набагато раніше, але досягають вершини свого успіху саме в цьому віці.

НОМЕР 4

4 - це число організованої, точної і креативної людини. Такі люди живуть за певними правилами і дотримуються точного розпорядку.

Завдяки неймовірній організованості, вони домагаються успіху. Вони впевнені, точні та пунктуальні.

Щасливий вік:

 

Ці люди також можуть бути трохи запізнитися в досягненні якихось висот, так як вони досягають вершини успіху до 32 та / або 42 років.

В основному вони процвітають у всіх видах бізнесу і є хорошими адміністраторами.

НОМЕР 5 

Це число тих, кого в житті чекають пригоди, прогрес, рух і зміни. Такі люди ненавидять сірі будні, жадають поспішності і змін у житті. Вони люблять виходити за рамки, не слідують встановленим правилам і роблять виключно те, що подобається їх серцю.

Щасливий вік:

Як правило, ці люди досягають найвищого рівня успіху у віці 32-ох років. Вони можуть побудувати відмінну кар'єру, ставши вчителем, танцюристом, журналістом, а також досягти успіху в багатьох інших сферах.

Вони дуже працьовиті натури, які після успіху домагаються іншого успіху.

НОМЕР 6

Число шість є символом любові у всіх її формах - любов до кар'єри, сім'ї, цілям і амбіціям - такі люди володіють дивовижною здатністю гармонійно збалансувати і поєднувати всі аспекти свого життя.

Щасливий вік:

Ці люди досягають успіхів у житті досить рано, вершина їх успіху припадає на вік 25 років. Вони надзвичайно творчі душі, які за короткий проміжок часу піднімаються на великі висоти.

НОМЕР 7 

Число 7 є належить людям глибоко духовним. Вони приймають життя таким, якою вона до них приходить, - вони нікуди не поспішають і є спокійними за своєю натурою.

Щасливий вік:

З-за того, що вони мають надто спокійним і навіть інертним характером, такі люди по-справжньому розкриваються тільки до середини життя і досягають успіху.

Фінансовий успіх може наступити навіть трохи пізніше, однак, вони, як правило, щасливі і без грошей, не будучи багатими людьми.

НОМЕР 8

Люди, народжені під номером 8, амбітні, орієнтовані на кар'єру і є дуже жадібними на успіх. Вони зазвичай досягають успіху в тому, що вибирають в житті, і завжди рвуться вперед. Це, як правило, працьовиті люди, які готові працювати, щоб чогось досягти.

Щасливий вік:

Такі люди досягають вершини успіху віком 36 та 42 років, але вони непогано живуть і до цього віку.

Коли вони досягають зазначеного віку, вони вже знаходяться на певному високому рівні.

НОМЕР 9

Це число означає трансформацію і соковитість думок - такі люди, як правило, прекрасні зсередини і зовні. Вони люблять свої сім'ї і завжди будуть захисниками для близьких.

Щасливий вік

Вони досягають успіху в досить зрілому віці -28 років. До цього віку вони бачили вже досить багато, і коли їм виповнюється 30 років, стають тільки мудрішими і досвідченішими, це відрізняє їх від інших чисел.

Джерело: "Знай.uа"

 

07 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів