На Тячівщині покалічилися туристи-львів’яни

Вчора о 14:25 до оперативно-диспетчерської служби управління МНС надійшло прохання про допомогу з гори Мала Куряцка (хребет Свидовець) (територія Тячівського району), де отримали травми кілька туристів-львів’ян, які на трьох автомобілях намагалися по бездоріжжю та гірськими дорогами (по гірському хребту) проїхати з селища Ясіня до села Усть-Чорна.

 

На схилі між горами Темпа (висота 1634 м) та Унгаряска (1707 м) автомобіль ?Нива? перекинувся в улоговину на глибину біля 300 метрів. Внаслідок неодноразового перекидання автомобіля водій та дво? пасажирів отримали травми. Для рятування людей було задіяно підрозділи Усть-Чорнянського аварійно-рятувального пункту Закарпатського СВАРЗу. Травмованих транспортовано до Ужгородської клінічної лікарні.
Згідно діагнозу лікарів 29-річний водій транспортного засобу отримав забій грудної клітки, перелом ребра, струс мозку; 29-річна пасажирка ? забій голови, куприка, перелом кістки лівої стопи; 21-річний пасажир - струс мозку, гематома лівої гомілки. Загрози життю постраждалих, завдяки вчасній допомозі нема?, повідомили з Центру громадських зв?язків управління МНС України в Закарпатській області.

 

15 жовтня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів