Закарпатці – бронзові призери ЧЄ з велоспорту в залі

Закарпатці – бронзові призери ЧЄ з велоспорту в залі
11–12 травня в місті Базенгейд, що у Швейцарії, проходив чемпіонат Європи з велосипедного спорту в залі серед юніорів.

 

Україну в цих змаганнях представляли вихованці Берегівської районної ДЮСШ, які тренуються на базі Великоберезької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Усього в цих змаганнях взяли участь представники 17 країн. За збірну України виступили троє спортсменів, і виступили гідно. Іштван-Тібор Сорко та Себастьян Гей в парних змаганнях вибороли бронзові медалі чемпіонату Європи, що однозначно є великим успіхом. Ці ж юнаки в індивідуальних змаганнях теж показали високі результати, Іштван-Тібор Сорко посів шосте місце, а Себастьян Гей дев’яте. Єдина представниця від України в змаганнях серед дівчат зайняла п’ятнадцяте місце.

Готували до змагань наших спортсменів подружжя тренерів Тихомир та Наталія Гейці, які є родоначальниками цього виду спорту в Україні.

Після повернення з чемпіонату Європи тренер Тихомир Гейці поділився враженнями: «Я задоволений виступами наших спортсменів на чемпіонаті Європи. З кожним роком ми покращуємо свої результати. Надалі будемо готуватись до Кубка Європи та чемпіонату світу. У свою чергу хочу висловити подяку спонсорам, завдяки яким ми змогли взяти участь в чемпіонаті, адже з бюджету на нашу поїздку не було виділено жодної копійки».

Сподіваємось, що наші спортсмени і надалі показуватимуть високі результати та гідно представлятимуть Україну на європейських і світових змаганнях.

Олесь ФЕДОРКО

 

17 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів