Закарпатська поліція встановлює всі обставини ДТП біля Мукачева

Закарпатська поліція встановлює всі обставини ДТП біля Мукачева
Поліцейські Мукачівського району відкрили кримінальне провадження за фактом дорожнього-транспортної пригоди, яка трапилась у селищі Чинадієво. Внаслідок зіткнення легкових автомобілів троє травмованих, серед них двоє малолітніх дітей.

 

Слідчі Мукачівського відділення поліції встановлюють усі обставини, за яких трапилася дорожньо-транспортна пригода у селищі Чинадієво, біля АЗС. Повідомлення про аварію поліцейські отримали сьогодні, 12 червня о 4 годині ранку.

Слідчо-оперативна група встановила, що водій автомобіля Alfa Romeo, 35-річний житель села Кольчино, не надав перевагу в русі автомобілю Volkswagen Tiguan, виїхав на зустрічну смугу, і зіткнувся з ним. За кермом авто був 32-річний житель Ужгородщини. В результаті аварії постраждали троє пасажирів Volkswagen Tiguan, серед яких двоє малолітніх дітей, віком 2-ох та 5-ти років, та 38-річний чоловік.

Експертиза засвідчила, що винуватець ДТП був у стані алкогольного сп'яніння.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесне ушкодження поліція Мукачівського району розпочала кримінальне провадження, що передбачено ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Автомобілі поміщені на спецмайданчик відділення поліції. Слідчі вже призначили ряд експертиз, в ході слідства поліція встановить всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Травматична ДТП під Мукачевом: п’яний водій за кермом допустив зіткнення із зустрічним автомобілем

 

12 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів