У крові винуватця аварії на Закарпатті, в якій постраждав малюк, виявили 2,09 проміле алкоголю

У крові винуватця аварії на Закарпатті, в якій постраждав малюк, виявили 2,09 проміле алкоголю
Постраждалу чотирирічну дитину доставили на обстеження до обласної дитячої лікарні у Мукачеві...

 

Правоохоронці Мукачівського районного відділення поліції з’ясовують причини аварії у селищі Чинадієво Мукачівського району. У ДТП постраждало двоє осіб, серед яких малолітня дитина. Встановлено, що винуватець аварії був у стані алкогольного сп‘яніння. Слідство у справі триває.

Вчора, 26 червня, до поліції Мукачівщини,  надійшло повідомлення про аварію за участі двох легковиків у селищі Чинадієво.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала за викликом, встановила, що 51-річний водій «Skoda Octavia», рухаючись по вул. Санаторній у Чинадієві, не впорався  з керуванням  та допустив зіткнення з зустрічним автомобілем «ВАЗ-21014», під керуванням 26-річного місцевого мешканця.

В результаті аварії постраждали водій «ВАЗ-21014», якого госпіталізували  до реанімаційного відділення місцевої районної лікарні, та 4-річний  пасажир «Skoda Octavia». Дитину доставили на обстеження до обласної дитячої лікарні.

Експертиза засвідчила, що винуватець ДТП був у стані алкогольного сп'яніння, у нього виявили 2,09 проміле алкоголю.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження поліція Мукачівського району розпочала кримінальне провадження, що передбачено ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Автомобілі поміщені на спецмайданчик відділення поліції. Слідчі вже призначили ряд експертиз. В ході слідства поліція встановить всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів