Через цигарки в українця на митному посту "Лужанка" вилучили і контрабанду, і автомобіль

Через цигарки в українця на митному посту "Лужанка" вилучили і контрабанду, і автомобіль
Сьогодні на митному посту «Лужанка» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу незаконного вивезення з України тютюнових виробів. Перемісти цигарки через митний кордон намагався наш співвітчизник.

 

Українець на митний пост заїхав легковим автомобілем «Skoda Fabia» із угорською реєстрацією та прямував в Угорщину в приватних справах.

На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортний засіб працівники митниці направили для проведення митного огляду. Відтак у спеціально виготовленому сховищі (тайнику), а саме в кузові автомобіля та в порогах під пластиковим захистом, працівники митниці виявили приховані від митного контролю цигарки. Зокрема, співвітчизник хотів перемістити через митний кордон 400 пачок цигарок «LM Loft Blue», вітчизняного виробництва  з акцизними марками України загальною вартістю 11800 грн.

Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України тютюнових виробів з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням способів, що ускладнюють виявлення таких товарів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч.1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, цигарки та транспортний засіб, вилучено.

Джерело: ДФС у Закарпатській області

 

28 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів