"Пакунки малюка", обіцяні породіллям, нарешті привезли на Закарпаття

"Пакунки малюка", обіцяні породіллям, нарешті привезли на Закарпаття
Наше видання вже писало про те, що уряд обіцяв допомагати родинам при народженні малюків ще й пакунками для немовлят. Проте з 1 вересня обіцяного породіллі не дочекалися.

 

Сьогодні, 18 вересня, радісна для багатьох родин звістка таки прийшла:  Закарпаття отримає першу партію «пакунків малюка». Про це повідомили у прес-службі Закрапатської обласної державної адміністрації.

"У вівторок, 18 вересня, на Закарпаття привезуть першу партію «пакунків малюка» – одноразової допомоги породіллі при народженні дитини. Заявка області на вересень 2018 р. – січень 2019 р. становить 7500 «пакунків малюка». Сьогодні надійде перша партія вантажу – 462 пакунки. Ті мами, що народили дітей із 1 вересня і вже виписалися з пологових будинків, зможуть отримати свій «пакунок малюка» відповідно до написаних заяв в управліннях соцзахисту районів та міст краю", - повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, що «пакунок малюка» безоплатно передається породіллі у рамках дії постанови Кабінету Міністрів від 20 червня 2018 р. № 512 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

uzhgorod.net.ua

 

18 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів