Чи готовий Ужгород до зими – перевірятимуть спеціальні комісії

Чи готовий Ужгород до зими – перевірятимуть спеціальні комісії
Сьогодні на виконкомі розглядали й питання стану готовності комунального господарства до зими.

 

На засіданні виконкому міськради взяли до відома інформацію про стан підготовки міського господарства Ужгорода до роботи в осінньо-зимовий період 2018- 2019 років.

Перед тим, як проголосувати, члени виконкому заслухали директора департаменту міського господарства Володимира Бабидорича, керівника ужгородського водоканалу Станіслава Карташова, керівників обслуговуючих організацій.

Рішенням членів виконкому створено також комісії для перевірки готовності міського господарства до роботи в зимових умовах. Зокрема, комісію для перевірки готовності житлово-комунального господарства очолив заступник міського голови Василь Гомонай; комісію для перевірки готовності закладів освіти – секретар Ужгородської міської ради Андріана Габор; комісії для перевірки готовності закладів охорони здоров'я та культури – заступник міського голови Олександр Білак.

Цим же рішенням сьогодні зобов’язано керівників житлово-комунальних підприємств, закладів освіти, культури та охорони здоров’я до початку опалювального сезону завершити виконання робіт, які передбачені рішенням виконкому 11.07.2018 № 192 «Про підсумки опалювального сезону 2017-2018 та заходи з підготовки до опалювального сезону 2018-2019».

Джерело: Ужгородська міська рада

 

10 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів