Вправність рук мукачівки в Берегові: викрала чуже портмоне, гроші вийняла, а гаманець викинула

Вправність рук мукачівки в Берегові: викрала чуже портмоне, гроші вийняла, а гаманець  викинула
39-літня жінка з кімнати гуртожитку у місті Берегово викрала гаманець з грошима. Поліцейські за фактом злочину розпочали слідство. Мукачівці вже повідомили про підозру та у суді обрали міру запобіжного заходу.

 

З повідомленням про крадіжку з кімнати гуртожитку на вулиці Богдана Хмельницького у місті Берегові звернувся 24 – річний чоловік. Заявник повідомив, що невідома особа проникла до приміщення, звідки викрала шкіряний гаманець з грошима у сумі більше тисячі гривень.

Поліцейські слідчо-оперативної групи відділу виїхали на місце злочину,  опитали сусідів потерпілого, охоронців. Як з’ясували працівники кримінальної поліції Берегова, крадіжку скоїла вже судима мукачівка. Жінка викрала чуже портмоне,  гроші вийняла,  а гаманець  викинула.

За фактом крадіжки з проникненням у поліції  розпочали слідство за ознаками  частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України. У суді фігурантці провадження обрали запобіжний захід та повідомили про підозру. Зараз її  перевіряють  на причетність до вчинення інших майнових злочинів на території Берегівщини.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

08 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів