Пошкоджені засоби обліку та зірвані пломби: якими способами на Закарпатті крадуть електрику?

Пошкоджені засоби обліку та зірвані пломби: якими способами на Закарпатті крадуть електрику?
Щотижня кількість виявлених фактів крадіжок зростає, інформує прес-служба ПрАТ "Закарпаттяобленерго".

 

Працівники ПрАТ "Закарпаттяобленерго" виявили 35 фактів крадіжок електричної енергії

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період із 5 по 11 листопада поточного року працівниками Товариства виявлено 35 фактів крадіжки електричної енергії.

Зокрема, було складено 27 Актів про порушення Правил серед населення та 8 Актів – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено у Перечінському, Тячівському, Хустському та Мукачівському районах (по 4 випадки). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження розрахункового засобу обліку та пошкодження та зриву пломб на лічильнику.

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) найбільше фактів крадіжок було виявлено у Мукачівському районі Закарпатської області. При цьому найпопулярнішим порушенням залишається втручання в роботу приладу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 49,77 тис.грн., із яких у побуті – на сумц 33,21 тис. грн.; у юридичному секторі – на суму 16,56 тис. грн.

 

 

12 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів