Прокуратура, СБУ та поліція – закарпатцям: не піддавайтесь на сепаратистські провокації!

Прокуратура, СБУ та поліція – закарпатцям: не піддавайтесь на сепаратистські провокації!
Прокуратура Закарпатської області, Управління СБ України в області, ГУ Національної поліції та Управління патрульної поліції в Закарпатській області звертаються до всіх закарпатців та гостей краю не піддаватись на сепаратистські заклики, які зараз з новою силою активно розпочали поширювати у соцмережах та певних інтернет–виданнях.

 

Так, відучора, в одній із соціальних мереж ширяться різного роду заклики «поставити на перевалах блок-пости і відкрити кордон з ЄС» чи «перенести державний кордон України за «лінію оборони Арпада». Через заклики, що поширюються з фейкових акаунтів, робиться, таким чином, спроба втягнути завжди мирних і толерантних закарпатців у інформаційну війну.

За вказаним фактом Управлінням СБ України в Закарпатській області зареєстроване кримінальне провадження за ч.2 ст.110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України).

Прокуратура Закарпатської області здійснює процесуальний контроль за ходом досудового розслідування.

Наголошуємо, що заклики до сепаратизму, зміни меж державного кордону чи до вчинення інших злочинів проти основ національної безпеки можуть привести на лаву підсудних.

Правоохоронці, і органи прокуратури зокрема, жорстко і принципово реагуватимуть на всі такі заклики.

Нагадуємо, що перемога в інформаційній війні залежить, в першу чергу, від кожного з нас. Провіряйте і перепровіряйте інформацію, не довіряйте різного роду інформаційним викидам, єдиною метою яких є спровокувати вас на протизаконні дії.

за матеріалами прес-служби прокуратури Закарпатської області

 

27 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів