Копи Закарпаття затримали чотирьох п’яних водіїв, один з яких попався вдруге

Копи Закарпаття затримали чотирьох п’яних водіїв, один з яких попався вдруге
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Берегівському, Мукачівському, Виноградівському районах. Ще одного п’яного водія затримала патрульна поліція області.

 

У селі Великі Лучки Мукачівського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», на якому не працювала одна фара. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння.  Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,35 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за  керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Онок Виноградівського району поліцейські зупинили вночі автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

У Берегові ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили  автомобіль марки «ВАЗ-21013», на якому не було переднього номерного знака, а водій виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. 

Цього чоловіка день перед тим поліцейські вже документували за керування в нетверезому стані. Як і попереднього разу, водійського посвідчення він не надав, від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще одного п’яного водія виявили працівники патрульної поліції області. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

05 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів