Гаряча їжа, напої, медикаменти: як в Ужгороді запобігають переохолодженню містян

Гаряча їжа, напої, медикаменти: як в Ужгороді запобігають переохолодженню містян
Сьогодні в Ужгородській міській раді відбулося засідання оперативного штабу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Очолили засідання заступник міського голови, заступник голови оперативного штабу Василя Гомоная. Відтак прийняли рішення збільшити кількість техніки для очищення вулиць від снігу, департаменту праці та соціального захисту населення доручили продовжити роботу цілодобового стаціонарного пункту обігріву на базі сектору обліку безпритульних осіб на вулиці Олександра Грибоєдова, 20в.

Відділ охорони здоров’я має забезпечити медикаменти й санітарний контроль пунктів обігріву, управління економіки та стратегічного планування – подбати за потреби про їжу та теплі напої у пунктах обігріву. Щодня диспетчери служби оперативного реагування Ужгородського міськвиконкому збирають дані (до 10.00) і надають інформацію міськрайонному управлінню ДСНС України у Закарпатській області (до 12.00). В Ужгороді діють також 2 денні тимчасові пункти обігріву – на вулицях Тиводара Легоцького та Проектній. У разі необхідності оперативно розгорнуть і мобільний пункт біля озера Кірпічка.

 

Джерело: Ужгородська міська рада.

 

09 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів