Несправні електромережі палять закарпатькі хати

За минулу добу пожеж на території Закарпаття сталося дві пожежі, економічні втрати від якої склали тридцять вісім тисяч гривень.

 

За минулу добу пожеж на території Закарпаття сталося дві пожежі, економічні втрати від якої склали тридцять вісім тисяч гривень. Вогонь пошкодив дві споруди господарського призначення. Зафіксовано два неправдивих виклики оперативно-рятувальної служби. Найбільш складна пожежна обстановка сьогодні на Мукачівщині, де виникає четверта частина всіх обласних пожеж. Найчастіше пожежі цього тижня виникали внаслідок несправних електромереж, від цих причин стається половина всіх загорянь.
З початку року в нашому краї вже сталося сімсот дев’яносто дві пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали два мільйони двісті вісімдесят дев’ять тисяч гривень. На пожежах загинуло сорок вісім людей, ще сорок дві було травмовано. У зв’язку із зростанням кількості пожеж, та збільшенням кількості випадків загибелі на них, Управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки, повідомили з Центру громадських зв’язків Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

28 листопада 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів