В Ужгороді стартував Форум для місцевого самоврядування і громадських об’єднань

В Ужгороді стартував Форум для місцевого самоврядування і громадських об’єднань
V Регіональний форум місцевого самоврядування і громадських об’єднань «Закарпаття у новому етапі децентралізації та дорожній карті реформ в Україні 2019-2020 рр.» відбувається сьогодні, 17 січня, в Ужгороді.

 

Організатори - Закарпатське регіональне відділення Асоціації міст України, Закарпатський відокремлений підрозділ установи «Центр розвитку місцевого самоврядування, регіональна Асоціація розвитку і реформ міст, селищ і сіл «Закарпаття – ХХІ століття, Закарпатське РВ Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад, регіональна Асоціація органів місцевого самоврядування «Закарпаття – за чисте довкілля», УжНУ.

На зібрання, яке проводять у ректораті Ужгородського національного університету, запросили представників обласної та міської влади Ужгорода, сільських, міських голів, голів ОТГ Закарпаття, науковців, експертів, консультантів і радників Офісів реформ Закарпатського РВ АМУ і ЦМРС, представників ЗМІ. Учасників привітав міський голова Ужгорода, голова Закарпатського регіонального відділення Асоціації міст України Богдан Андріїв. У програмі сьогоднішнього форуму – обговорення підсумків децентралізаційної реформи у Закарпатській області у 2015-2018 рр. та пріоритетних завдань на новому етапі децентралізації у дорожній карті реформ 2019-2020 рр.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міської ради 

 

17 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів