Штормове попередження: сніги!

Вдень 30-го листопада та вночі 1-го грудня по Закарпатській області очікується сильний сніг та мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

 

За останніми даними Закарпатського обласного центру з гідрометеорології на річках області утримуються низькі рівні води, відмічаються незначні підвищення рівнів. На річках Чорна Тиса та Мокранка спостерігаються забереги, тому Головне управління МНС України в Закарпатській області просить закарпатців бути обачними та дотримуватися правил поведінки на льоду. Протягом доби змін в гідрологічному режимі річок не очікується.
Найбільше зростання рівнів води зафіксовано на водомірному пості Ріка-Міжгір’я (+ 22 см), а найбільший спад на водомірному пості Латориця-Чоп (- 4 см).
Штормове попередження: Вдень 30-го листопада та вночі 1-го грудня по Закарпатській області очікується сильний сніг та мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.
Сьогодні ввечері, завтра вдень очікується хмарна погода, вночі місцями слабкі опади, вдень сильний сніг та мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 3-8 м/с, місцями 9-14 м/с. Температура повітря вночі від 2 тепла до 3 морозу, вдень 2 морозу до 3 тепла, в горах місцями протягом доби близько 5 морозу.
На автодорогах вночі місцями слабкі опади, вдень сильний сніг та мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, ожеледиця. Видимість в опадах 1-2 км, повідомили з Центру громадських зв’язків Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

29 листопада 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів