За рік – 1,5 тисячі фактів крадіжок: в обленерго розповіли, як незаконно споживають електроенергію

За рік – 1,5 тисячі фактів крадіжок: в обленерго розповіли, як незаконно споживають електроенергію
Який район є лідером по крадіжках – читайте в матералі.

 

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за 2018 рік працівниками Товариства виявлено 1499 фактів крадіжок електричної енергії.

Зокрема, було складено  1140  Актів про порушення Правил серед населення та 359 Актів – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого року було виявлено у Тячівському районі (239 порушень відповідно). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження та зриву пломб на засобі обліку, а також втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження  останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у всіх районах, з яких найбільше у м. Мукачево та Мукачівському районі (по 53 порушення відповідно). При цьому найпопулярнішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження  останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

Також упродовж минулого року Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 8035,65 тис. грн, із яких:

- у побуті – на суму 6052,05 тис. грн;

- у юридичному секторі – 1983,60 тис. грн.

Джерело: прес-служба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів