Учора на пожежах постраждала людина

За минулу добу на території Закарпаття сталося чотири пожежі, економічні втрати від яких склали п’ятнадцять тисяч гривень.

 

На пожежах травмовано одну людину. Вогонь пошкодив житловий будинок, оборіг з сіном, будівлю господарського призначення та сауну. Неправдивих викликів оперативно-рятувальної служби не зафіксовано. Третій день складна пожежна обстановка в Рахівському районі, другий - на Ужгородщині. Разом в цих адміністративних одиницях, виникає п’ятдесят п’ять відсотків всіх обласних пожеж. Найчастіше пожежі цього тижня виникали внаслідок несправного пічного опалення, від цієї причини стається тридцять шість відсотків всіх загорянь.
З початку року в нашому краї вже сталося сімсот дев’яносто дев’ять пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали два мільйони двісті дев’яносто дев’ять тисяч гривень. На пожежах загинуло сорок вісім людей, ще сорок три було травмовано. У зв’язку із зростанням кількості пожеж, та збільшенням кількості випадків загибелі на них, Управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки, повідомили з Центру громадських зв’язків Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

01 грудня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів