Ужгородщина у вогні

За минулу добу на території Закарпаття сталося три пожежі, економічні втрати від яких склали дев’ятнадцять тисяч гривень.

 

Учора вогонь пошкодив два житлових будинки та споруду господарського призначення. Неправдивих викликів оперативно-рятувальної служби не зафіксовано. Третій день найбільш складна пожежна обстановка на Ужгородщині, де виникає двадцять три відсотки всіх обласних пожеж. Найчастіше пожежі цього тижня виникали внаслідок несправних електромереж, від цієї причини стається тридцять вісім відсотків всіх загорянь.
З початку року в нашому краї вже сталося вісімсот дві пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали два мільйони триста шість тисяч гривень. На пожежах загинуло сорок вісім людей, ще сорок три було травмовано. У зв’язку із зростанням кількості пожеж, та збільшенням кількості випадків загибелі на них, Управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки, повідомили з Центру громадських зв’язків Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

02 грудня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів