Ремонт ужгородської набки: що на черзі?

Ремонт ужгородської набки: що на черзі?
Асфальт пережив зиму, а бруківка не розламалася – дехто з містян мав сумніви у якості робіт, що тривають на набережній Незалежності в Ужгороді. Однак найбільше переймалися через липи – аби не постраждала коренева система. Наразі ремонт набережної триває. Uzhgorod.net.ua поцікавився в директора департаменту міського господарства Ужгородської міської ради Володимира Бабидорича про перебіг робіт.

 

Щодня працюють робочі: знімають стару радянську ФЕМ-бруківку, укладають гранітну плитку та бордюри. Фактично, залишилося ще дві "незакриті" ділянки: біля медичного факультету та біля транспортного мосту.

Володимир Бабидорич каже: "Наразі немає питань по липовій алеї, адже всі бачать - жодних пошкоджень дерев нема. Про те, що проектом і не було передбачено якимось чином чіпати липи, ми говорили з самого початку. Однак через супротив частини ужгородців ми, на жаль, не змогли вчасно розпочати ремонт набережної, початок робіт затягнувся на 2 місяці. Тому те, що мали би виконати ще у 2018-ому, продовжуємо  робити зараз. А якби всі роботи були розпочаті вчасно, зараз ми б уже займалися іншим: встановлювали сміттєві урни, лавиці, ліхтарі, відновлювали б цінну частину пішохідної зони, де є розбита бруківка, яка випала".

У ДМГ наголошують: чеську бруківку не чіпатимуть, а лише відновлять пошкоджені місця.

Уже невдовзі роботи на пішохідній частині завершаться й візьмуться за благоустрій.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів